ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

6.6.09

ΟΧΙ ΣΑΡΚΟΖΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


Διαβάζω στην ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής για το όχι που αντέταξε ο Σαρκοζύ στον Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα ο οποίος του εζήτησε την πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Ή Ευρώπη πολιτισμικά στηρίζεται σε τρεις πυλώνες.
Στην Αθήνα. Στην Ρώμη. Και στον Χριστιανισμό. Η Τουρκία είναι πολιτισμικά
ασύμβατη και προς τους τρεις αυτούς πυλώνες.
Ένταξή της στην Ε.Ε. θα επιφέρει την διάλυσή της (της Ε.Ε.). Αυτό επιδιώκουν οι ΗΠΑ και η Μ. Βρετανία υποστηρίζοντας την πλήρη ένταξη της Τουρκίας. Πέρασε πλέον η εποχή του ψυχρού πολέμου και η Ευρώπη από σύμμαχος μετεβλήθη σε εν δυνάμει πολιτικό και οικονομικό ανταγωνιστή των Η.Π.Α.
Για την Ελλάδα η ένταξη της Τουρκίας θα σημάνει εθνική καταστροφή. Μιλιούνια Τούρκων εξ Ανατολίας (με φερετζέδες, μαντίλες κλπ) θα πλημμυρίσουν πρώτα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Θράκη και μετά την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ο κίνδυνος όμως ένταξης της Τουρκίας είναι υπαρκτός. Τα σοσιαλιστικά κόμματα στην Γερμανία και στην Γαλλία προσβλέποντας στα εκατομμύρια Τούρκων και εν γένει Μουσουλμάνων μεταναστών στις χώρες τους (στους οποίους έχουν αρχίσει να χορηγούν για ψηφοθηρικούς λόγους υπηκοότητα, επομένως και δικαίωμα ψήφου), όταν θα έλθουν στην εξουσία θα αλλάξουν (αν μπορέσουν) την σημερινή πολιτική Σαρκοζύ –Μέρκελ. Και εδώ ακόμη από μεριά ΠΑΣΟΚ και πέρα (μαζύ με ωρσμένους ηλιθίους νεοδημοκράτες) μιλάνε για πολυπολιτισμική κοινωνία, για δικαίωμα ψήφου των μεταναστών στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές κλπ κλπ μπούρδες.. Με το θέμα έχω ασχοληθεί και άλλοτε. Τα σχετικά κείμενα μπορεί να αναζητηθούν πληκτρολογώντας τις κατωτέρω ετικέτες.
Δημοσίευση σχολίου