ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

23.6.09

ΟΣΚΑΡ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Μερικά από τα μέτρα που ανεκοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών όσον αφορά την θέσπιση τεκμηρίων για την εκμίσθωση πολυτελών σκαφών με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής διεκδικούν επαξίως το Όσκαρ (πολιτικής) βλακείας.
Ως μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να στείλουν τους πλούσιους αλλοδαπούς που νοικιάζουν θαλαμηγούς στην Ελλάδα στους πέραν του Αιγαίου γείτονες.
Τα νέα μέτρα θα αυξήσουν ιδιαιτέρως το λειτουργικό κόστος των Ελληνικών επιχειρήσεων και επομένως θα τις καταστήσουν λιγότερο ανταγωνιστικές.
Θαυμάστε όμως ιδιατέρως την σοφία του μέτρου της υποχρεωτικής λήψης Α.Φ.Μ. και από τους αλλοδαπούς χρήστες ιδιωτικών σκαφών αναψυχής!!
Τους ανθρώπους που θα έρχονται στην Ελλάδα μερικές ημέρες για διακοπές σε ενοικιαζόμενα σκάφη η Ελληνική γραφειοκρατία θα τους στέλνει, προ της υπογραφής των μισθωτηρίων,στις θηριώδεις ουρές των Δ.Ο.Υ. για την έκδοση Α.Φ.Μ.!!! Και μάλιστα να συναλλάσσονται με υπαλλήλους οι οποίοι, αν δεν μιλούσαν Ελληνικά, θα ήσαν μουγκοί ως μη γνωρίζοντες ξένες γλώσσες..
Τέτοιοι εγκέφαλοι που σκαρφίζονται τέτοια μέτρα θέλουν βάρεμα με χελώνα στο κεφάλι μέχρις ότου παύσουν να μπορούν να σκέπτονται.. Πρέπει δηλ. να τους απαγορευθεί να σκέπτονται..
Αυτά δε μάλιστα σε περίοδο ισχυρής κάμψεως της παγκοσμίου οικονομίας-επομένως και του Τουρισμού- και διεθνούς δυσφημίσεως της χώρας μας από τους εμπρησμούς και τα πλιάτσικα του χειμώνα..
Έλεος..


Δημοσίευση σχολίου