ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


6.4.12

DIES IRAE ΗΜΕΡΕΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ




Κύρωσε χθες η Βουλή των Ελλήνων νομοθετικώς με  πλειοψηφία την σύμβαση  εξώδικου συμβιβασμού της χώρας μας με την SIEMENS. (Δεν μπόρεσα ακόμη να βρω την σύμβαση ανηρτημένη στον ιστότοπο της Βουλής. Μόλις την βρω θα την ανεβάσω).
Κυρώθηκε δηλ. η σύμβαση δηλ. εκείνη με την οποία η Χώρα κατ΄ ουσίαν,  μέσα από τις γραμμές της, ζητά συγγνώμη από την SIEMENS επειδή την κακολόγησε  με το πόρισμά  της Κοινοβουλευτικής Εξεταστικής των πραγμάτων Επιτροπής ως μεγάλο διαφθορέα πολιτικών και Διοικήσεως!!
Υπενθυμίζω ότι η Εξεταστική Επιτροπή είχε διαπιστώσει ζημία του Ελληνικού Δημοσίου ύψους δύο δισεκατομμυρίων €!
Έκανε γαργάρα (κατά το κοινώς λεγόμενο) η πλειοψηφία το προ ολίγων μηνών εκδοθέν υπό της ίδιας πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής που διεπίστωσε το χωρίς προηγούμενο (και ελπίζω και χωρίς επόμενο) σκάνδαλο της ίδιας εταιρείας.
Πώς να συγκριθεί η στάση αυτή των θλιβερών τίποτε που απαρτίζουν τον σημερινό πολιτικό κόσμο της Χώρας με το ΟΧΙ που η ίδια Χώρα το 1940 και το 1941,  υπό ολοκληρωτικό μάλιστα καθεστώς, αντέταξε στις σιδηρόφρακτες στρατιές των Γερμανών και Ιταλών.
Να πιστέψει κανείς στην δυνατότητα εκβιασμού εκ μέρους της SIEMENS;
 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν πρόκειται ίσως περί συμβιβασμού μεταξύ Ελλάδας και Siemens, αλλά, μάλλον, περί συμβιβασμού Siemens και, μέρους τουλάχιστον, του Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος..