ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

15.1.08

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ..

Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι ωρύονται τα Μ.Μ.Ε. (Σχετικά με την Ζαχοπουλίτιδα και την φερομένη εφ΄ άπαξ τραπεζιτική κατάθεση των 5.000.000 € από τον κ. Θέμο Αναστασιάδη).

Πράγματι δεν είναι όλοι ίδιοι.. Μερικοί είναι χειρότεροι.. Σήμερα το πρωί σε τηλεπαράθυρο ο κ. Ν. Κακαουνάκης έδωσε την εξής εξήγηση για τα αίτια της δεινής διαμάχης των δύο (πρώην;) συνεταίρων κυρίων Θ. Αναστασιάδη και Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Αιτία της μήνυος (Ομηρική έκφραση!!) του κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλου είπε ήταν ότι ο κ. Θ. Αναστασιάδης απέκρυψε από τον συνεταίρο του κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλο: 1ο Την επίσκεψη της κ. Ε. Τσέκου στην συνιδιόκτητη Εφημερίδα τους (Πρώτο Θέμα) με το DVD και 2ο Την πηγή προελεύσεως της τραπεζιτικής του καταθέσεως των 5.000.000 €. (Ως γνωστόν οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι είναι συνεταίροι στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» κατά 40% ο καθένας τους. Το υπόλοιπο 20% ανήκει σε τρίτο).

Υ.Γ. Ι

Πότε είχε γενέθλια η κ. Τσέκου (και που τα γιόρτασε;) ώστε από 34χρονη που την ονόμαζαν πρώτα τα κανάλια τώρα την αποκαλούν 35χρονη;

Υ.Γ. ΙΙ.

Είδατε τι δωρεάν πρόγραμμα χάρισε στα κανάλια ο κ. Χρ. Ζαχόπουλος..

Δημοσίευση σχολίου