ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

30.1.08

ΜΟΝΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΧΕΙΡΕΣ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται αυτές τις ημέρες για τις προμήθειες ύψους 10.000.000 ευρώ που φέρεται να πλήρωσε η SIEMENS στην Ελλάδα σε πολιτικά κόμματα, πολιτικούς, αξιωματούχους του ΟΤΕ κλπ για την ανάληψη του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών αγώνων. (Το σύστημα κόστους δισεκατομμυρίων ευρώ, ευτυχώς, πάντως δεν λειτούργησε!!).

Κατ΄αρχήν το ποσόν μου φαίνεται πολύ λογικό (και μικρό θα έλεγα) τηρουμένων των αναλογιών και των προμηθειών που καταβάλλονται στην χώρα μας για την ανάληψη των «μεγάλων δουλειών».. Άλλωστε, αν άκουσα καλά, στην Αυστρία ή ίδια εταιρεία πλήρωσε προμήθειες 60.000.000 ευρώ.

Βλ., μεταξύ άλλων, σχετικά με το θέμα διάφορα δημοσιεύματα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 28.1.2008.

Σήμερα πάντως στη Βουλή Βουλευτής της Ν.Δ. κατήγγειλε και αυτός (όλοι οι Φαρισαίοι το κατήγγειλαν!!) το φαινόμενο και είπε: «Αν υπήρξαν άνθρωποι που έβαλαν το χέρι τους στο μέλι, αυτό το χέρι να τους κοπεί!!»

Μα Χριστιανέ μου λογάριασες, αν, ο μη γένοιτο, τυχόν, συμβεί αυτό (αν λέω, μακριά να είναι η ώρα!!) πόσοι πολιτικοί θα μείνουν μονόχειρες... Πιθανόν και άχειρες όσοι τάπιαναν -οι πιο λαίμαργοι- και με τα δύο χέρια τους!!

Δημοσίευση σχολίου