ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


15.1.08

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ..

Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι ωρύονται τα Μ.Μ.Ε. (Σχετικά με την Ζαχοπουλίτιδα και την φερομένη εφ΄ άπαξ τραπεζιτική κατάθεση των 5.000.000 € από τον κ. Θέμο Αναστασιάδη).

Πράγματι δεν είναι όλοι ίδιοι.. Μερικοί είναι χειρότεροι.. Σήμερα το πρωί σε τηλεπαράθυρο ο κ. Ν. Κακαουνάκης έδωσε την εξής εξήγηση για τα αίτια της δεινής διαμάχης των δύο (πρώην;) συνεταίρων κυρίων Θ. Αναστασιάδη και Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Αιτία της μήνυος (Ομηρική έκφραση!!) του κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλου είπε ήταν ότι ο κ. Θ. Αναστασιάδης απέκρυψε από τον συνεταίρο του κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλο: 1ο Την επίσκεψη της κ. Ε. Τσέκου στην συνιδιόκτητη Εφημερίδα τους (Πρώτο Θέμα) με το DVD και 2ο Την πηγή προελεύσεως της τραπεζιτικής του καταθέσεως των 5.000.000 €. (Ως γνωστόν οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι είναι συνεταίροι στην Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» κατά 40% ο καθένας τους. Το υπόλοιπο 20% ανήκει σε τρίτο).

Υ.Γ. Ι

Πότε είχε γενέθλια η κ. Τσέκου (και που τα γιόρτασε;) ώστε από 34χρονη που την ονόμαζαν πρώτα τα κανάλια τώρα την αποκαλούν 35χρονη;

Υ.Γ. ΙΙ.

Είδατε τι δωρεάν πρόγραμμα χάρισε στα κανάλια ο κ. Χρ. Ζαχόπουλος..

13 σχόλια:

squarelogic είπε...

Ποιον εννοείτε χειροτερον?
Τον Κακαουνάκη(παω να πλυνω το στομα μου) που ισχυριζεται ταύτα ή τον Θ.Αναστασιάδη?
Πολύ ενδιαφερον θα εχει να μαθουμε πόθεν τα 5 εκ.ευρω...αν ειναι απο κει που φανταζομαι,παει αύτανδρη η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση...

Ή να περιμένουμε κατι νεο,συνταρακτικό που θα μας κανει να ξεχάσουμε την υποθεση?
(αν ημασταν στις ΗΠΑ,ο στρατος θα ειχε ηδη εισβάλλει σε καποια εξωτική "τρομοκρατική" χωρα..Εδω,τι να κανουν?μπορει απλα να πανε το ΦΠΑ 21% για να ξεχαστουμε!)

Locus Publicus είπε...

Aπ'ότι κατάλαβα ο έρμος, η 34χρονη που έγινε 35χρονη, παρουσία ενος 50χρόνου, πήγαν στο Θέμο και τα είπαν. Μετά απο λίγο, ενας άγνωστος πήρε τηλέφωνο τον Ανδριανό, και του είπε πως την κασσέτα του τήν έδωσε ένας άλλος άγνωστος, και τώρα, θα στείλουν έναν τρίτο άγνωστο να τη δώσει στην κυβέρνηση.

Μετα, απ' αυτά, ο ανακριτής αρχίζει την ανάκριση με δικογραφία χωρίς κασσέτα, απολογείται η 34χρονη, πάει φυλακή, μετά έρχεται η κασσέτα στη δικογραφία γιατί κάποιος είχε λέει δουλειά και την ξέχασε στο συρτάρι (αλλά μαγκιά του, ο ανακριτής τη δέχεται όποτε γουστάρει), αλλάζει η δικογραφία με τσαμπουκά (κόκκαλο ο δικηγόρος υπεράσπισης).

Αλλάζει στάση και ο Ανδριανός (απο δημοσιογράφος γίνεται κυβέρνηση), πάει στον ανακριτή, του τα λέει, ο ανακριτής λέει οκ, αλλά μέχρι να κάνει κρά ο ανακριτής, νάσου ο Θέμος και το Θέμα με αντίγραφο dvd (άγνωστο πως το πήρε αφου δεν το είχε πρώτα), και βγάζει πρωτοσέλιδο που πουλάει 600.000 αντίτυπα (εντελώς αδιάφορος στα προσωπικά του Ζαχό ο ελληνικός λαός).

Κατόπιν τηλεφωνάει ενας τραπεζικός υπάλληλος στο Μάκη, κοίτα του λέει, 5 εκατομμύρια έχει εδώ ο Θέμος (αυτο κι' αν είναι τραπεζικό απόρρητο), τρελλαίνεται ο Μάκης, πάει βρίσκει το Θέμο, αλλα μέχρι να μπεί στην εφημερίδα, οι υφιστάμενοί του τον έχουν απολύσει!

Μέχρι εδώ ξέρω κύριε Βαρδάκα. Τα λέω καλά; Μη μέινω πίσω ο έρμος μετανάστης.

Ααα, ξέχασα και εκείνο το Αρθρο 101. Εδώ θέλω βοήθεια κύριε Βαρδάκα. Παίρνουν οι δικηγόροι λέει αντίγραφα της δικογραφίας ΜΙΑ φορά το μήνα; Και τον άλλο καιρό με τι πρέπει να ασχολούνται; Αυτό είναι δημοκρατία και δικαιοσύνη. Αρθράρα. Αχ Ελλάδα μου γλυκιά.

αθεόφοβος είπε...

Εθεάθησαν οι καναλάρχες να ανάβουν κεράκι στην Μητρόπολη για μακροημέρευση του ζεύγους Καραμανλή που διόρισε τον Ζαχόπουλο και έτσι απέκτησαν για πάνω από ένα μήνα τσάμπα πρόγραμμα!

Unknown είπε...

Αθεόφοβος.
Και με το δίκαιό τους οι άνθρωποι!!
Όπως οι μεγαλοκλινικάρχες έκαναν το 1983 με το Ε.Σ.Υ. υπέρ της μακροημερεύσεως του ΠΑΣΟΚ!!

Unknown είπε...

lotus publicus
Υποθέτω ότι η 34χρονη έγινε στα κανάλια 35χρονη για λόγους ευφωνίας!!! Ευκολότερα προφέρεται "35χρονη"!!
Πρέπει όμως να διαμαρτυρηθεί για προσβολή της προσωπικότητος της!! (και γι΄ αυτό!!) αφού της φόρτωσαν 1 χρόνο της γυναίκας..(Προσωπικότητος ..τέλος πάντων λέμε τώρα..)
Εκτός εάν τα συμπλήρωσε στην φυλακή με κεράκια, τούρτα, ευχές τραγουδιστές (happy birthay)κλπ.
Η ανάκριση νομίζω ότι ορθώς έπραξε και απηγόρευσε την τηλεοπτική μετάδοση των καταθέσεων των μαρτύρων αυθημερόν (οι δικηγόροι έδιναν τις καταθέσεις στα κανάλια!! επειδή έτσι παρεμποδίζεται το έργο της. Ο επόμενος μάρτυρας εγνώριζε από τα κανάλια τις καταθέσεις των προηγουμένων μαρτύρων και τροποποιούσε αναλόγφως2 τη κατάθεσή του..Αυτό το επιτρέπει ρητώς το άρθρο 102 παρ. 2 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που το ενδιαφέρον σας για την πρώτη σας πατρίδα είναι ζωηρότερο πολλών ιθαγενών ημεδαπών, Ελλήνων κατά την αστυνομική τους ταυτότητα μόνον....
Τα παιδιά σας ενδιαφέρονται για την πατρίδα του πατέρα τους;

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

squarelogic
Πάρε τους μεν, χτύπα τους δε...

αθεόφοβος είπε...

Το ΕΣΥ λειτούργησε από τις αρχές του 1986 και οι κλινικάρχες μάλλον τα έβαψαν μαύρα τότε γιατί με τον αρχικό νόμο απαγορευόταν ή ιδρυση νέων κλινικών και με την αποκλειστική απασχόληση των γιατρών του ΕΣΥ τους έχασαν μαζί με την πελατεία τους.

Unknown είπε...

squarelogic
Αναφέρομαι στο νόμο 1397/1983 που ίδρυσε το Ε.Σ.Υ. και, μεταξύ των άλλων, απηγόρευσε αφ΄ ενός την ίδρυση νέων κλινικών και αφ΄ετέρου την μεταβίβαση των υφισταμένων. Έτσι δημιουργήθηκε μονοπώλιο υπέρ των υφισταμένων κλινικών που βρήκαν την ευκαιρία, χωρίς ανταγωνισμό, να επωφεληθούν όλων των "δυσλειτουργιών" (χρησιμοποιώ επιεική έκφραση!) του Ε.Σ.Υ.

Unknown είπε...

Ποιος είπε ότι Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει;
Για 5.000.000 ευρώ βγάζει καιπαραβγάζει..

Locus Publicus είπε...

Κ. Βαρδάκα σαν έλληνας ο ίδιος, έχω αναρωτηθεί πολλές φορές που οφείλεται η σημερινή παρακμή της Ελλάδας, και αν είναι αντιστρέψιμη. Πιστεύω πως η παρακμή (το εχω πεί αυτό και στο μπλόγκ μου) περνάει μέσα απο πολλά στάδια, στην άρχή περιορίζεται σε λίγους, μετα απλώνεται σε όλο τον κοινωνικό ιστό, και στο τέλος αποκτά και το στοιχείο της βίας, πριν πιάσει τον απόλυτο πάτο.

Λογική κατα τη γνώμη μου η διαφθορά στην Ελλάδα, προυπήρχε σαν ιστορικό βαλκανικό σύνδρομο, αλλά εμπαιδώθηκε με τον Αντρέα Παπανδρέου και θεσμικά, σαν ιδεολογία, απο την εποχή του Κοσκωτά. Εκτοτε, η πορεία είναι καθοδική.

Η παρακμή θα αντιστραφεί μόνον όταν κάποιος πολιτικός ηγέτης καταφέρει να δημιουργήσει κίνημα ηθικής στη χώρα, κάτι που ο κ. Καραμανλής μάλλον δεν θα καταφέρει. Δεν παράγεται στην Ελλάδα σήμερα ιδεολογία ηθικής.

Συνάμα έχει η Ελλάδα και αδύναμες δομές. Αρκεί ένας Θέμος και 5 εκατ. ευρώ, για να σταματήσει η λειτουργία του κράτους. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν ένας επιχειρηματιας ή εταιρεία, με πολύ περισσότερα εκατομμύρια, κατέβει στην Ελλάδα και αρχίσει να μοιράζει λεφτά για να αγοράσει επηροή, προσωπικά δεδομένα, μετοχές και συνειδήσεις. Θα απορροφούσε όλη την ελληνική αγορά.

Σας ευχαριστώ εντούτοις για τα καλά σας λόγια. Ναί, ενδιαφέρομαι για την Ελλάδα. Τα παιδιά μου μιλούν ελληνικά, έρχονται στην Ελλάδα, αν και είναι ακόμα μικρά για να την καταλάβουν. Στο απόλυτα πρακτικό μυαλό μου, δεν επιχείρησα ποτέ να τους δώσω ταυτότητα. Θα τα βρούν μόνοι τους.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

locus publicus
Όχι ότι η κατάσταση ήταν υγιής!!
Η ασθένεια προϋπήρχε!!
Πάντως το AIDS στην Ελληνική Πολιτική ζωή το έφερε πράγματι ο Α. Παπανδρέου. Όχι όμως την περίοδο του Κοσκωτά, αλλά ήδη από το 1974.. Έκτοτε λόγω των συχνών επιγαμιών, ενδογαμιών,επιμείξεων, ανταλλαγής συζύγων κλπ αναμείξεων η ασθένεια διεδόθη σε όλο τον πολιτικό κόσμο και στην κοινωνία.. Προϋπήρχε βεβαίως η σύφιλις και άλλα αφροδίσια νοσήματα..όχι όμως το AIDS.
Και έτσι σήμερα η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ποσοτική και όχι ποιοτική.. Διαφέρουν ως προς τον αριθμό των νοσούντων, των "αποθεραπευθέντων" και των υγιών ατόμων..(Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν νοσήσαντες και αποθεραπευθέντες. Η διαφθορά είναι νόσος χρονία, ανίατος και συχνά υποτροπιάζουσα!). Επιχείρημα πάντως υπέρ της μεταδοσιμότητος της της νόσου της διαφθοράς είναι και η τοπική κατά περιοχές ενδημία της. Δεν βλέπετε πχ στο Νομό Θεσσαλονίκης (και του γειτονικού Κιλκίς) πως επιχωριάζει το φαινόμενο σε όλες τις Κυβερνήσεις από το 1981 και μετά; Παραδειγματίζονται οι σημερινοί από την ατιμωρησία των προηγουμένων..