ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

22.5.08

ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!

Διαβάζω στο ΒΗΜΑ της 21.5.2008
«Στο παράρτημα Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου και τριών αντιπροέδρων ομάδα φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης εισέβαλε στον χώρο όπου είχε στηθεί η κάλπη των σπουδαστών προκειμένου να διακόψει τη διαδικασία. Στη συνέχεια η ίδια ομάδα ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου είχαν στηθεί τρεις κάλπες- των μελών ΔΕΠ, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών υπαλλήλων- τις οποίες και έσπασαν, ενώ έσκισαν τα ψηφοδέλτια. Έτσι η διαδικασία των εκλογών στις τρεις κάλπες σταμάτησε, ενώ η διαδικασία των εκλογών στην κάλπη των σπουδαστών ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Ηρακλείου θα αποφασίσει πότε θα ξαναστηθούν οι τρεις κάλπες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.»

Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα!!!
Εκεί και σε αυτούς πάνε τα λεφτά των φορολογουμένων…Και τους φαίνονται και λίγα..
Για να δούμε τώρα τι μαθαίνουν στο ΤΕΙ αυτό καταχωρώ μερικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο!!!
Ελπίζω βεβαίως να πρόκειται περί μεμονωμένης περιπτώσεως..
Κατά τα λοιπά πάντως η Ελληνική Κοινωνία (σχεδόν σύμπασα) και η Αντιπολίτευση (σύμπασα αυτή!!) διαμαρτύρονται για το φασιστικό μέτρο της υποχρεωτικής συγκεντρώσεως της βάσεως για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι.
Ενδιαφέρον όμως ζήτημα αποτελεί και η εισαγωγή του μαθήματος «Γυναικεία θέματα» στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικής Χανίων.. Χάθηκαν τα μαθήματα στο αντικείμενο του ΤΕΙ; Προφανώς η εισαγωγή του ασχέτου προς την Σχολή μαθήματος αυτού είναι προϊόν της Συνταγματικής και νομοθετικής αυτοτελείας της Ανώτερης και Ανωτάτης Εκπαιδεύσεως.. Η κρατήσασα στο ΤΕΙ Χανίων ομάς καταλήψεως θέσεων κάποιο κομματικό φίλο/η ξέμπαρκο θα είχε και εδημιούργησε (σε ΤΕΙ Ηλεκτρονικής!!) μάθημα γυναικείων θεμάτων..... ΄Άξιος ο μισθός τους..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ Η ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ!!Δημοσίευση σχολίου