ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


18.3.09

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ.



Στο ερώτημα που μου έκανε ο Κ.Τ. στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μου Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, ΟΘΩΝ για το KNOW HOW των καταλήψεων στο Πάρκο Τρίτση έκρινα (λόγω του μεγέθους της απαντήσεως) ότι έπρεπε να απαντήσω με χωριστή ανάρτηση.
Ιδού λοιπόν Κ.Τ. οι σχετικές οδηγίες.
Κατ΄αρχήν δεν φαίνεται και πολύ συμφέρουσα λόγω αξίας γης η κατάληψη μέρους στο Πάρκο Τρίτση. (Υπερδυτικά προάστια). Ο χρόνος και το χρήμα που θα ξοδεύσουν οι καταληψίες μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα σε άλλες περιοχές.
Τέλος πάντων να επτά κανόνες πλεύσεως.
1. Προσλαμβάνετε σύμβουλο επ’ αμοιβή (μακριά από το δωρεάν!!) από τα ενεργά και έμπειρα μέλη του Συλλόγου Αυθαιρετούχων Οικιστών Αττικής. Υπάρχει Σύλλογος και εμφανίζεται μάλιστα συχνά στην Τηλεόραση. Δεν έχουν όμως το μονοπώλιο! Μπορείτε να προσλάβετε σύμβουλο και από τους οικιστές-καταληψίες του Οικισμού Γ. Παπανδρέου στα Τουρκοβούνια. Ζητείστε προσφορές.
2. Ιδρύετε Συνεταιρισμό Ακτημόνων Πολιτικών Προσφύγων και ομογενών από τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. Στο Καταστατικό να υπάρχει όρος της εγγραφής ως μελών και απεριορίστου αριθμού συγγενών και φίλων τους. Έτσι θα χωρέσετε και εσείς, οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας!! Εκτός εάν Κ.Τ. είσθε Ακτήμονας Πολιτικός Πρόσφυγας ή ομογενής από τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.
3. Προσεγγίζετε το κόμμα που υπολογίζετε ότι θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές. (Φαίνεται από τώρα!!). Μετέχετε ως μπροστάρηδες με την ομάδα σας, τους φίλους σας, την οικογένεια σας στις διάφορες συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις του κόμματος. Στις συγκεντρώσεις πχ των δημοκρατικών δικηγόρων, των δημοκρατικών μηχανικών, των δημοκρατικών γιατρών, των δημοκρατικών εργαζομένων, των δημοκρατικών δημοσίων υπαλλήλων, των δημοκρατικών εργαζομένων της Ολυμπιακής κλπ και όπου αλλού σας ορίζει ο Συγκεντρωσιάρχης του κόμματος. Στις συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις κλπ να επιμελείστε να υπάρχουν ως ντοκουμέντα άφθονες και καθαρές φωτογραφίες σας. Να σας παίρνουν και οι κάμερες των τηλεοράσεων.
4. Όταν πλησιάζουν οι εκλογές (κατά προτίμηση την Παρασκευή ή το Σάββατο προ των εκλογών) κάνετε ντου και καταλαμβάνετε θέσεις προεπιλεγμένες και χωρίς τσακώνεστε μεταξύ σας. Η ισχύς εν τη ενώσει και εν τη ομονοία. Έχετε από πριν ετοιμάσει ταμπέλες με το όνομα ΟΙΚΙΣΜΟΣ …… (Εδώ γράφετε το όνομα του αρχηγού του κόμματος που πιστεύετε ότι θα κερδίσει στις εκλογές). Η Αστυνομία και οι Αρχές θα είναι απασχολημένες με τις εκλογές και δεν πρόκειται να σας εμποδίσουν. Αλλά και ατομικώς τα όργανα του Κράτους θα κάνουν ότι δεν βλέπουν επειδή δεν θα επιθυμούν να τα βάλουν με τον προσεχή Πρωθυπουργό της Χώρας το όνομα του οποίου θα φέρει ο οικισμός σας. Ετοιμάστε και πινακίδες οδών με τα ονόματα νεκρών (κατά προτίμηση, για να μην δημιουργήσετε αντιζηλίες με τα παραλειφθέντα στελέχη) λαϊκών ηρώων και ηρωίδων του κόμματος. Η μέθοδος είναι δοκιμασμένη (συγκεντρώσεις, πινακίδες κλπ) στον οικισμό Γ. Παπανδρέου επί δημοσίων εκτάσεων στα Τουρκοβούνια. Ο οικισμός επί επταετίας μετωνομάσθη σε Οικισμό Γ. Παπαδοπούλου, αλλά με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας πήρε πάλι την αρχική ονομασία του! Και ξανά προς την δόξα τραβά!! Χρειάζεται πάντως ευλυγισία και όχι στείρος δογματισμός. Έτσι εάν τα πράγματα στις εκλογές έρθουν, ανελπίστως, αντίθετα από ότι τα περιμένετε τοποθετείτε πινακίδες «ΟΙΚΙΣΜΟΣ …..» με το όνομα του άλλου Αρχηγού και στις οδούς τα ονόματα αποβιωσάντων στελεχών του άλλου κόμματος, αυτού που νίκησε.. (Όλες οι πινακίδες να έχουν ετοιμασθεί εκ των προτέρων. Προ της καταλήψεως!).
5. Στις απόπειρες των (απροθύμων) Αρχών να σας εξώσουν στην πρώτη σειρά γυναίκες και παιδιά (αν δεν έχετε πολλά δικά σας διαθέτει η περιοχή με κάποια επιβάρυνση βεβαίως!!) παπάδες, κλπ. Επίσης οικολόγοι, δημοσιογράφοι, μαρκουτσοφόροι και της τηλεοράσεως, μαύρες σημαίες, συνθήματα «Μας παίρνουν την γη μας» , « δίκαιο είναι ο νόμος του ακτήμονα» κλπ κλπ.
6. Μετά τις εκλογές διαδηλώσεις, εμφανίσεις στις πρόθυμες τηλεοράσεις, φασαρίες, ψηφίσματα, συλλογή υπογραφών Πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών και διανοουμένων με αίτημα να σας παραχωρηθεί η γη με συμβολικό τίμημα (όχι δωρεάν, προς Θεού δεν είσθε οικοπεδοφάγοι!!) και σε πολλές μικρές άτοκες δόσεις. Όταν το επιτύχετε πληρώστε μερικές και ξεχάστε τις άλλες δόσεις.
7. Λόγω της συγκυρίας έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες αν δοκιμάσετε κατάληψη εκκλησιαστικής περιουσίας ιδίως Μοναστηριού. Αν βρείτε μάλιστα ιδιοκτησία της Μονής Βατοπεδίου (δεν είναι δύσκολο, σε όλη την Ελλάδα έχει ή υποστηρίζει ότι έχει) η επιτυχία είναι βεβαία!!
Καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

glam είπε...

Νάτα!!!
Έτσι ξεκίνησε και ο Λυκουρέζος , με επαγγελματικές συμβουλές και παραλίγο να είναι μέσα!
Και εν πάσι περιπτώσει, να είναι για 500στρ. να αξίζει τον κόπο....!

Unknown είπε...

Glam
Η επαγγελματική διαστροφή ή ο Συνήγορος του Διαβόλου..

αθεόφοβος είπε...

Οι συμβουλές είναι πολύ σωστες και δοκιμασμένες στο παρελθον πλην της τελευταίας.
Μπορεί σήμερα το Βατοπέδι να είναι στα κάτω του αλλά όποιος έχει μπλέξει όχι μόνο με μοναστηριακή γή αλλά και σύνορα να έχει με αυτή βλαστήμησε το λάδι του έβαλε ο παπάς που τον βάφτιζε!
Μακρυά από τα πισινά του μουλαριού και απ΄ τα μπροστινά του καλογέρου!

Unknown είπε...

Αθεόφοβε
Γιά το Βατοπέδι σας απαντώ τώρα με χωριστή ανάρτηση επειδή η απάντηση πήρε μεγάλο μήκος και επομένως έγινε δυσανάγνωστη ως σχόλιο.