ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


19.3.09

Univers... and the greek universe: Ο θάνατος του υπαλληλάκου#links#links#links

Univers... and the greek universe: Ο θάνατος του υπαλληλάκου#links#links#links
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ UNIVERS
Πολλά ζητάτε από τους μαρκουτσοφόρους!! Ανοίγουν το στόμα τους και ότι τους κατέβει το λένε!
Εκεί που τρελάθηκα προ ημερών είναι όταν έμθα ότι το πρωϊνό δίδυμο στην ΝΕΤ πληρώνονται 350.000 ευρώ έκαστος ετησίως!
350.000 ευρώ για χαβαλέ!
Βέβαια δεν είναι Αυτιάς και Παπαδάκης!! Αλλα και 350.00ετησίως;
Θεέ και Κύριε!

3 σχόλια:

athinovio είπε...

έχοντας διαβάσει την ανάρτηση του universe και έχοντας δει και ακούσει όλα αυτά που λέγονται και φαίνονται αλλά και όσα δεν λέγονται αλλά αφήνονται να εννοηθούν, λέω ότι ο φίλος μας μίλησε εν βρασμώ ψυχής και ότι θα έπρεπε να είναι πιο συνετός στις δηλώσεις του. Κρίμα εμείς οι πλούσιοι, κανείς δε μας καταλαβαίνει, μον ντιέ! Νομίζω ότι μία ανασφάλεια που νιώθει ίσως είναι δικαιολογημένη (μιας και επεισόδια έχουν συμβεί στο κολωνάκι και στην αμερικάνικη πρεσβεία και σημειώθηκαν απαγωγές εύπορων ατόμων) αλλά τα χλωρά και τα ξερά καίγονται μαζί.

να υπενθυμίσω ότι διευθυντής καταστήματος ή τράπεζας δεν έχει σκοτωθεί με αυτόν τον τρόπο. Αν η κοπελιά αμοίβονταν καλύτερα (όπως ένας δημόσιος υπάλληλος πχ Νικοπολίδης) δεν θα βρίσκονταν εκεί και θα σκοτωνόταν άλλος στη θέση της, κάποιος φτωχότερος. Αν ισχυριστείτε το αντίθετο θα απογοητευτώ.

συγγνώμη για το ειρωνικό σχόλιο αλλά ειρωνικό είναι και το ποστ του univers.

όσο για τις αμοιβες των παρουσιαστών, να πω ότι υπάρχουν τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές που αμοίβονται καλύτερα για να παρέχουν την ίδια στην ουσία υπηρεσία: θεάματα προς εκτόνωση της κοινωνικής πίεσης.

Unknown είπε...

Αθηνόβια
Με ενοχλούν οι μεγάλες πληρωμές από Κρατικές Υπηρεσίες. Η ΕΡΤ λειτουργεί με τα δικά μας χρήματα τα οποία καταβάλλουμε υποχρεωτικά. Συμφωνώ ότι αμείβονται προκλητικά αναμφιβόλως τραγουδιστές κλπ.
Πλην όμως αυτοί αμείβονται από επιχειρηματίες ιδιώτες και όχι από τα χρήματα των φορολογουμένων.. Επομένως εμε΄να ως πολίτη δεν μου πέφτει λόγος..Αρκεί να μην φοροδιαφεύγουν..
Η λύση είναι να μην σκοτώνονται από τους κακοποιούς ούτε οι φτωχοί ούτε οι πλούσιοι! Η ζωή και των φτωχών και των πλουσίων είναι ακριβώς το ίδιο πολύτιμη!

squarelogic είπε...

Βρε τι μας εχει κανει ο Γιούνιβερς και πρέπει να σχολιάζουμε τις αναρτήσεις του δεξιά κι αριστερά...

Αθηνόβιο,
νομίζω οτι ο φίλος μας απλώς καυτηρίασε κάτι που δεν λέγεται αλλά εντέχνως υποννοέιται.Και δ/ντης υποκαταστήματος θα μπορούσε να σκοτωθεί έτσι κι όχι μόνο απλός υπάλληλος.Δεκτό οτι ο Λάτσης πχ.δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στη θέση της κοπέλας.
Βρέθηκε όμως σε μια πολύ κοντινή θέση ο πολύς Παναγόπουλος.
Το νόημα είναι οτι είναι βλακώδες να εχθρευόμαστε και να φθονούμε αυτόν που είναι λίγο καλύτερα απο μας,είτε γιατί είχε πιο πολλές ευκαιριες είτε συνηθέστερα γιατί ηταν πιο καλός στο να τις αρπάξει
είτε γιατί είναι πιο έξυπνος ή πιο επίμονος.
Και δεν είναι συλλήβδην όλοι αδικημένοι όσοι παίρνουν 700-1000 ευρώ...Αρκετοί εξ αυτών τις θέσεις τους τις έχουν εξασφαλίσει έναντι ίσως πιο ικανών συναδέλφων τους με γνωριμία ή μεσο.Και τελικά,πρέπει να αναγνωρίσουμε οτι είναι απείρως πιο εύκολο να δουλεύεις(?) το ωράριο σου και να γυρνάς σπιτάκι σου αμέριμνος για την πορεία της επιχείρησης που σε απασχολεί,απ'οτι να έχεις να νοιαστείς να είναι η επειχειρηση σου συνεπής στις υποχρεώσεις της, να βρίσκει και να διατηρεί τους πελάτες της,να ελιχθεί ανάμεσα στα εμπόδια που διαρκώς ορθώνει το αδηφάγο κρατικό σύστημα,να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό...
Τι να κάνουμε,δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι απ το ίδιο μέταλλο...