ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

24.3.09

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΣΚΕΨΕΙΣ (ΘΛΙΒΕΡΕΣ)

-Χθες στην Αθήνα έγινε ληστεία στην Τράπεζα που λειτουργεί εντός του Λαϊκού Νοσοκομείου.
Μήπως ο ληστής ήταν γιατρός που βαρέθηκε να τα παίρνει λίγα-λίγα με τα φακελάκια που λέγεται ότι παίρνουν οι γιατροί; Ή μήπως λόγω της οικονομικής υφέσεως μειώθηκαν τα φακελάκια;

-Στην ίδια ληστεία συνδικαλιστής του προσωπικού κατήγγειλε στα κανάλια την λειτουργία της Τράπεζας εντός του κτιρίου του Νοσοκομείου ως έννοια ασυμβίβαστη με την έννοια του Νοσοκομείου.
Αλλά ω αγαθέ οι ασθενείς από το σπίτι τους θα κουβαλάνε τα χρήματα για να γεμίζουν τα φακελάκια που λέγεται ότι τους ζητάνε (μερικοί) από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό; Και εάν τους ληστεύσουν στον δρόμο τι θα πάρουν αυτοί που τα πιάνουν;
Επίσης που θα κουβαλάνε τα χρήματα από τα φακελάκια που λέγεται ότι παίρνουν (μερικοί) από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό; Και εάν τους ληστεύσουν στον δρόμο;

-Ο ίδιος συνδικαλιστής κατήγγειλε την λειτουργία της Τράπεζας εντός του κτιρίου του Νοσοκομείου επειδή έτσι κινδυνεύει το προσωπικό.
Αλλά ω αγαθέ στα Νοσοκομεία (και στις Κλινικές) αυτοί που κινδυνεύουν είναι μόνον οι ασθενείς. (Η υγεία τους και η περιουσία τους). Και δεν κινδυνεύουν από τους ληστές αλλά από (μερικούς) γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό!!

-Και μία αληθινή ιστορία.
Προ ετών ήμουν καλεσμένος για πρώτη φορά στο καινούργιο πολυτελές σπίτι (σε υπερβόρειο προάστιο) παλιού και αγαπημένου μου φίλου και συμμαθητού μου από το Δημοτικό Σχολείο, γιατρού, Δ/ντού Κλινικής σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ χειρουργικής ειδικότητος. (Ανθρώπου με πολύ χιούμορ. Αλλιώς δεν θα του έκανα τέτοια πλάκα).
Όταν έφτασα με ερώτησε (επειδή η διαδρομή ήταν περίπλοκη) αν δυσκολεύτηκα να βρω το σπίτι δεδομένου μάλιστα ότι δεν είχε μπει ακόμη στο κουδούνι της εξώπορτας πινακίδα.
Του είπα ότι αυτό πράγματι λίγο με δυσκόλεψε, αλλά τελικώς ότι χτύπησα το κουδούνι χωρίς επιφυλάξεις επειδή είδα στην εξώπορτα πεταμένα διάφορα σκισμένα φακελάκια και έτσι κατάλαβα ότι ήταν το σπίτι του και ότι πριν μπει μέσα έκρυβε τα λεφτά του από την (ας πούμε) Μαρία. (Το όνομα της συζύγου του). Μπα μου απαντά με ετοιμότητα! Τι λες τώρα εγώ φακελάκια! Εγώ παίρνω φακελάρες Α4!!
Δημοσίευση σχολίου