ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


4.10.10

ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ..

Μια εξαιρετική, όπως συνήθως, ανάρτηση του Locus Publicus.
Στο video ακούγεται πλήρης σεβασμού και κατανύξεως και η φωνή του μεγάλου θαυμαστού του ΓΑΠ κ. Ι. Χασαπόπουλου δημοσιογράφου στο MEGA όπου προφανώς μεταδόθηκε η συνέντευξή του αυτή. Προ των εκλογών. Τότε που λεφτά υπήρχαν!
Γι΄αυτό και δώσαμε μερικά εκατομμύρια € σε μια φούχτα φωτοεκφορτωτές που είχαν ετήσιες απολαβές 150.000 και 160.000 € με αποτέλεσμα (και εκ του λόγου αυτού) τα spreads να υπερβούν τις 1.000 μονάδες..

2 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Oι οποίοι μισθοί των 160.000 €, οφείλονταν όπως γνωρίζουμε σε πλαστές υπερωρίες, που υπέγραφε χωρίς πολλές ερωτήσεις το εργατοπατεριλίκι, και τις πέρναγε στο ένδοξο κρατικό ταμείο για πληρωμή.

Με πρωταγωνιστή την κ. Τρέμη, το MEGA δίνει ρεσιτάλ ΓΑΠολατρείας. Ο κ. Χασαπόπουλος ειναι και αυτός ενα εξαιρετικό δημοσιογραφικό μυρικαστικό. Εξίσου εξαιρετικός σε μυρικάσματα, και ο κ. Καψής.

Unknown είπε...

Πέραν των 160.000 € υπήρχαν και τα αφορολόγητα "τυχερά".
Υπήρχε κουτί στο οποίο οι οδηγοί των φορτηγών έρριχναν το κατιτίς τους που μοιράζονταν στους φορτωεκφορτωτές.
Δεν ήταν υποχρεωτικό βεβαίως.
Αλλά όποιος οδηγός φορτηγού δεν έδινε προαιρετικώς επληροφορείτο ότι τα "χαρτιά" του φορτίου του είχαν χαθεί και έπρεπε να περιμένει μερικές ημέρες ξεφόρτωτος στο λιμάνι να βρεθούν για να φορτώσει..
Χθες έγραφε η Καθημερινή ότι από τότε που παρέλαβαν την προβλήτα οι Κινέζοι η παραγωγικότητά της αυξήθηκε κατά 43%.
Οι φορτωεκφορτώσεις βεβαίως δεν γίνονταν (ούτε τώρα ούτε και στο παρελθόν) με τα χέρια αλλά με κουμπιά και μηχανήματα..
Περίεργο που το MEGA δεν έδειξε χθες επ' ευκαιρεία της επισκέψεως του Πρωθυπουργού της Κίνας το video της αναρτήσεώς σας αν και προέρχεται από εκπομπή του...