ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


31.10.10

Univers... and the greek universe: Άδικο έχει;

Univers... and the greek universe: Άδικο έχει;

Όχι έχει δίκαιο. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!
Ο Παπανδρέου ΙΙΙ και το ΠΑΣΟΚ είναι σε πολύ καλλίτερη θέση από την ΝΔ να "κουλαντρίσουν" τα συνδικάτα και τα ΜΜΕ.
Επομένως η σημερινή Κυβέρνηση βρίσκεται σε ευκολότερη θέση να πάρει μέσα μη δημοφιλή από οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση!!
Ακόμη και το γελοίο ψευτοδίλημμα "τον Τατούλη ή εκλογές και χρεωκοπία" θα βοηθήσει μερικώς τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Η πρώτη είδηση χθες του δελτίου ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ (πρώην ΝΕΤ) ανεφέρετο στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Η είδηση ήταν κατά το νόημά της, δεν θυμάμαι το ακριβές κείμενο, ως εξής:
Βαρυσήμαντα μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες στο εξωτερικό και στο εσωτερικό έστειλε ο Πρωθυπουργός με την ομιλία του σήμερα στους Αγίους Αναργύρους.
Και για μεν το εξωτερικό τι μηνύματα έστειλε δεν γνωρίζω. Φαντάζομαι όμως την αγωνία της κ. Μέρκελ, του κ. Στρως-Καν στο ΔΝΤ, στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, στην Μπούντεσμπανκ, στις αγορές να παρακολουθούν δορυφορικώς το δελτίο της ΥΕΝΕΔ (πρώην ΝΕΤ) και με ταυτόχρονη ερμηνεία να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα που τους έστειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός!
Το μήνυμα που έστειλε πάντως στο εσωτερικό το αντελήφθην πλήρως. Η με ψηφίζετε ή επειδή διχάζετε τον Ελληνικό Λαό κάνω εκλογές.
Βεβαίως πρόκειται περί μπλόφας. Ή απειλή των εκλογών μού θυμίζει αυτό που γράφει ο Ε. Ροΐδης.
Δεν θυμάμαι το ακριβές κείμενο με τα απαράμιλλα Ελληνικά του. Το νόημα όμως είναι ότι απατηθείς σύζυγος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μοιχεία της συζύγου του αυτοευνουχίσθη..

Univers είπε...

Οι γελοιότητες της προπαγάνδας του δελτίου της ΝΕΤ με έχουν κάνει να βλέπω ειδήσεις μόνον από τον ΣΚΑΪ. Το θέμα "πρoπαγάνδα" το κατέχει άριστα το Κίνημα! Θυμηθείτε και τις πρώτες επί ΠΑΣΟΚ εκλογές, πίσω στο ΄81 - ΄85, όπου τα αποτελέσματα ανακοινώνονταν από τους κρατικούς διαύλους περίπου ως εξής: "ΝΔ τόσο τοις εκατό, ΠΑΣΟΚ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις τόσο τοις εκατό!". Η εποχή δεν σηκώνει πια τέτοια ξεδιαντροπιά, αλλά το παιχνίδι θα παιχτεί στο ίδιο στυλ με τους "αντάρτες" τύπου Δημαρά, που θα αντιμετωπισθούν εκλογικά ως η άλλη πλευρά του ενός, μοναδικού και αδιαίρετου ΠΑΣΟΚ...