ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


21.10.10

Ο ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Αντιγράφω από την χθεσινή Καθημερινή και από το δημοσίευμα του Γ. Τερζή.


Τορπίλισε ο ίδιος την πρωτοβουλία του για την Κεντροδεξιά
Του Γιωργου Π. Τερζη



.... Οι κ. Καρατζαφέρης και Μολυβιάτης είχαν πρόσφατα συνάντηση, κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων του πρώτου, στο σπίτι του πρέσβη Γ. Γεωργίου, αναπληρωτή προέδρου του ΛΑΟΣ. Χθες, ο κ. Καρατζαφέρης ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μολυβιάτης λειτούργησε ως «απεσταλμένος» του Αντ. Σαμαρά και, προκειμένου να υπογραμμίσει τη διάρκεια της συνάντησης, είπε πως «μαρτύρησε το μπουκάλι ουίσκι που είχε ο πρέσβης στο σπίτι του... κι εγώ γνωρίζετε ότι δεν πίνω». Η «ατάκα» Καρατζαφέρη, η οποία διεγράφη από το κείμενο που μοίρασε το κόμμα, προκάλεσε εμφανή αμηχανία στον κ. Γεωργίου που ήταν δίπλα του στο πάνελ και οργή στον κ. Μολυβιάτη: «Ο κ. Καρατζαφέρης κακοποίησε και την αλήθεια και την ευπρέπεια. Πέραν τούτου, ουδέν».

Τι να πει κανείς για την ωριμότητα του Ελληνικού Λαού που ανέδειξε με την ψήφο του τον κ. Καρατζαφέρη ως Αρχηγό, έστω και μικρού, κόμματος.
Σε κανένα πολιτικό βεβαίως δεν επετρέπετο να πει σε συνέντευξη για τον συνομιλητή του αυτά που ο ίδιος είπε για τον κ. Π. Μολυβιάτη.
Πρώτον επειδή ο ίδιος με επανειλημμένες αιτήσεις του είχε παρακαλέσει να γίνει η συνάντηση αυτή. Και
Δεύτερον επειδή ο κ. Π. Μολυβιάτης ανήκει στην τετράδα των πλέον ικανών Ελλήνων Υπουργών Εξωτερικών από το τέλος του Α! Παγκοσμίου Πολέμου. (Α. Μιχαλακόπουλος, Ε. Αβέρωφ-Τοσίτσας, Σ. Θεοτόκης, Π. Μολυβιάτης).
Στην θητεία του είχαμε το όχι για το σχέδιο Αννάν και την στροφή στην Μόσχα χωρίς την εγκατάλειψη του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της εξωτερικής μας πολιτικής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί ασχολείσαι με αυτόν;
ΛΒ

Unknown είπε...

Ανώνυμε μπορεί να έχεις και δίκαιο!
Μερικά πράγματα όμως είναι αχώνευτα!!!
Κυρίως η θρασύτης!!

Unknown είπε...

Αυτός είναι ΟΦΑ.
Αύριο μπορεί να πει, χωρίς να κοκκινήσει, τα καλλίτερα για τον Μολυβιάτη.