ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


25.10.10

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΩΝ


Κάθε μήνα μπαίνουν στην Αθήνα 10.000 περίπου καινούργιοι λαθρομετανάστες, κατά την συντριπτική πλειοψηφία τους Ασιάτες και Αφρικανοί Μουσουλμάνοι.
Επιβαρύνουν διαρκώς και περισσότερο όλες τις κοινωνικές υποδομές της πόλης. Στα Νοσοκομεία καταλαμβάνουν δωρεάν συχνά το 17% των κλινών εντατικής θεραπείας. Όταν δεν είναι ασφαλισμένοι και δεν έχουν τις προϋποθέσεις να βγάλουν πιστοποιητικά απορίας, φεύγουν κρυφά λίγο προ της εκδόσεως του εξιτηρίου χωρίς να πληρώσουν τα νοσήλια. Χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς την καταβολή του φτηνού πάντως εισιτηρίου ή/και όταν πληρώνουν το φτηνό εισιτήριο απολαμβάνουν το σημαντικό μέρος του κόστους της μεταφοράς που επιδοτεί το κράτος από τους φόρους των Ελλήνων ή από δανεικά. Χρησιμοποιούν τους εν ανεπαρκεία λίγους δημόσιους και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, όπου και προτιμώνται έναντι των Ελλήνων επειδή η εγγραφή των παιδιών γίνεται με τα εισοδηματικά κριτήρια όπως αυτά προκύπτουν από τα εκκαθαριστικά της εφορίας. Χρησιμοποιούν τα σχολεία (τι άλλο μπορεί να γίνει;)με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές των Αθηνών σημαντικός αριθμός των μαθητών να είναι αλλοδαποί των οποίων η γλωσσική τουλάχιστον κατάρτιση να υστερεί των Ελλήνων μαθητών με αποτέλεσμα οι τάξεις να καθυστερούν.. Και σαν δεύτερο αποτέλεσμα Έλληνες γονείς με πενιχρά εισοδήματα να αναγκάζονται να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. Μεταδοτικές ασθένειες που εθεωρούντο εξαφανισμένες (πχ φυματίωση) επανεμφανίζονται δειλά-δειλά στην χώρα μας, ακόμη και σε Έλληνες. Σε πολλούς δρόμους του κέντρου των Αθηνών είναι επικίνδυνο το πέρασμα σε Έλληνες ακόμη και τη ημέρα. Πχ Σωκράτους, Ευριπίδους, Σοφοκλέους κλπ μεταξύ Αθηνάς και Πειραιώς.
Και όλα αυτά χωρίς οι αλλοδαποί μετανάστες να πληρώνουν συνήθως φόρους, ενώ παρέχουν ανασφάλιστη συνήθως εργασία. Πολλαπλασιάζουν την εγκληματικότητα όχι επειδή είναι εγκληματίες εκ πεποιθήσεως (οι περισσότεροι τουλάχιστον) αλλά επειδή είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε απόγνωση. Σε περιοχές του κέντρου έχει παρατηρηθεί να αρπάζουν το σουβλάκι και την τυρόπιτα από τα χέρια τρίτων και να εξαφανίζονται τρέχοντας. Δεν μιλώ για τις τσάντες και τις χρυσές αλυσίδες που αρπάζουν από τους λαιμούς των γυναικών γιατί αυτές είναι συνηθισμένες πλέον παραβάσεις.
Περιοχές, περιοχές το κέντρο της πόλης γκετοποιείται συνεχώς με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίων να χάνουν τις περιουσίες (μικρές ή μεγάλες)που έχουν δημιουργήσει με κόπους και αποταμιεύσεις γενεών. Μερικούς ψυχοπονιάρηδες πολιτικούς υποψηφίους στις προσεχείς εκλογές τους υποδέχτηκαν οι Έλληνες ψηφοφόροι σε αντίστοιχες περιοχές με γιαουρτώματα και αυγοπόλεμο.
Βεβαίως όλα αυτά που γράφω δεν αφορούν τους Βαλκάνιους κυρίως μετανάστες που πολλοί από αυτούς έχουν ήδη ενσωματωθεί ή ενσωματώνονται στον Ελληνικό Πληθυσμό.
Δεν παραγνωρίζω ότι είχαμε ανάγκη μεταναστών. Πλην όμως η Αθήνα πλέον γέμισε. Δεν χωράει άλλους!!
Όσο χριστιανικά αισθήματα κι΄ αν έχουμε σε ένα διαμέρισμα 5 δωματίων δεν μπορούμε, εάν ζούμε ήδη 4-5, να φιλοξενήσουμε και άλλους 4-5!
Βεβαίως οι Δήμαρχοι μικρή δυνατότητα έχουν να επηρεάσουν την κατάντια μας αυτή που είναι ευθύνη των ελεεινών Κυβερνήσεων μας.
Παρά ταύτα οι Δήμαρχοι με την δημοτική Αστυνομία μπορούν να μην αφήνουν σε χλωρό κλαδί τους υπαίθριους πωλητές λαθραίων και ψευδωνύμων εμπορευμάτων που μετεμόρφωσαν το κέντρο της Πόλης σε Μογκαντίσιου και σε Καμπούλ.
Δεν μπορεί όμως η κ. Παρτάλιου να εμφανίζεται ως προστάτης των μεταναστών και ο κ. Κομίνης (σεμνότερα) ως Συνήγορός τους.
Τουλάχιστον δεν είναι έξυπνο εκ μέρους τους .
Προκαλούν!!

2 σχόλια:

glam είπε...

Χρήστο, θα συμφωνήσω στα περισσότερα απ΄όσα γράφεις αλλά θα πρόσθετα ακόμη ότι:

Μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών έρχονται πλέον, όχι για να εργαστούν, αλλά για να "επιδοθούν" σε συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες πχ Μαύρες γυναίκες και όχι μόνο, έχουν κατακλύσει το κέντρο ως πόρνες καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός από Αφρικανούς και Ασιάτες επιδίδονται φανερά στο εμπόριο ναρκωτικών . (Ομόνοια - Πειραιώς – Αγ. Κωνσταντίνου κλπ )

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να τους διακρίνει κάποιος , “ντυμένοι στην τρίχα, με μοντέρνα κουρέματα, άψογα αγγλικά, τατού κλπ.......

Όλοι αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα και με “συνοπτικές” διαδικασίες......

Unknown είπε...

glam
Ήδη ο Υπουργός Υγείας είπε ότι από τα 2,6 δισ. € των ετησίων δαπανών των Νοσοκομείων τα 150 εκ. € είνσι φέσια από ανασφάλσιστους μετανάστες!!