ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

3.3.12

ΤΟ CELLIER LE BISTROT ΕΚΛΕΙΣΕ..


Κρίμα. Ένας ένας οι χώροι που ξεχωρίζουν την Αθήνα από το Τομπουκτού και την Λαχώρη κλείνουν. Στο κέντρο της Αθήνας (στη στοά επί της Πανεπιστημίου 10) δεν μπόρεσε να αποφύγει την απαξίωση του κέντρου από τις συνεχείς διαδηλώσεις και τα παρεπόμενα δακρυγόνα!
Ένα bistrot  που θα κοσμούσε και το Παρίσι, με άνετη εξυπηρέτηση, διακριτική κομψότητα και όχι νεοπλουτίστικη πολυτέλεια και όχι πελατεία από "επώνυμους" των καναλιών και της showbiz, με λογικές τιμές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με σπουδαία κρασιά και με πολύ καλή κουζίνα έπαυσε να λειτουργεί!!
Αλλά και εάν κρατούσε λίγο ακόμη θα τέλειωνε ασφαλώς όταν οι μεγαλοεργολάβοι πραγματοποιήσουν το σχέδιό τους (για μια εύκολη αρπαχτή) της πεζοδρομήσεως της Πανεπιστημίου, που θα την μεταβάλλει από Λεωφόρο Πανεπιστημίου σε Λεωφόρο Σομαλίας, με κατάληψη της από λαθρομετανάστες  που θα πουλάνε μαϊμούδες, κέντρο υπαίθριας πορνείας και εμπορίας ναρκωτικών..
Διαβάζουμε δε από καιρό σε καιρό στις εφημερίδες «εμβριθείς» αναλύσεις μεγαλόσχημων αρχιτεκτόνων (λαγών των εργολάβων ίσως) για το καλό που θα γίνει στην πόλη μας με την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου!!
Δημοσίευση σχολίου