ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


8.5.12

ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Έκανα σήμερα άκαρπα πολλά τηλεφωνήματα σε πλέον των 10 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνων στην Δασική υπηρεσία.
Τα περισσότερα έγιναν στην Κεντρική Υπηρεσία για να πληροφορηθώ τον αριθμό τηλεφώνου μιας δασικής υπηρεσίας που εδρεύει επί της Μεσογείων 239 (Διευθύνσεως Δασών Αθηνών) από την οποία ήθελα να πάρω κάποια πληροφορία.
Στην Κεντρική Υπηρεσία από τα 5 τηλέφωνα δεν υπήρξε καν απάντηση. Στο 6ο και στο 7ο τηλέφωνα μού είπαν ότι ήσαν αναρμόδιοι και δεν γνώριζαν την δασική αυτή υπηρεσία και με παρέπεμπαν σε άλλα τηλέφωνα. Στο 8ο τηλέφωνο κάποια κυρία μου έδωσε  4 διαφορετικά τηλέφωνα της Υπηρεσίας αυτής. Κανένα όμως από αυτά δεν απάντησε στις κατ΄ επανάληψη κλήσεις μου.
Σημειώνω ότι το ένα από αυτά τα τηλέφωνα μού το είχε δώσει και ο πελάτης μου ως το τηλέφωνο της αρμόδιας για το θέμα. Πλην όμως στο τηλέφωνο αυτό τηλεφωνώ από 10 ημερών περίπου χωρίς ουδέποτε να επιτύχω απάντηση. Είχα θεωρήσει ότι το τηλέφωνο ήταν λανθασμένο γιαυτό έψαχνα να βρω το σωστό.
Η διάλυση του Κράτους είναι πλέον ή προφανής.
Το επιχείρημα μπορεί να είναι ότι οι υπάλληλοι είχαν πάει ως ετεροδημότες να ψηφίσουν στις επαρχίες τους.
Σήμερα όμως είναι Τρίτη. Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή. Και στην Ν. Υόρκη εάν είχαν πάει να ψηφίσουν θα μπορούσαν να έχουν γυρίσει από την Κυριακή το βράδυ.
Επομένως το δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων ετεροδημοτών αδείας μετ΄ αποδοχών (την οποίαν επιμηκύνουν ατιμωρητί με άδεια από την Σημαία) για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει να καταργηθεί.
Πρώτον να μεταφέρουν υποχρεωτικώς  τα εκλογικά τους δικαιώματα στον τόπο της υπηρεσίας τους.
Δεύτερον μπορούν, τηρώντας  κάποια απλή διαδικασία, να ψηφίζουν στον τόπο της διαμονής τους. Και
Τρίτον εάν θέλουν να ψηφίσουν στην γενέτειρά τους για να ανταποδώσουν στο κόμμα και στο τοπικό  βουλευτή τις υποχρεώσεις τους εκ του διορισμού τους να παίρνουν για τον λόγο αυτόν μέρος της κανονικής αδείας τους.

ΥΓ 09.05.2012

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ (ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΙΣ 12.2.2012; ΑΛΛΟΙ;  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  ΤΗΣ Δ/ΝΣΕΩΣ ΣΥΝΤΟΝ ΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ  ΤΙΤΛΟΣ)ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ. ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΕΩΣ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..     


2 σχόλια:

glam είπε...

Γι΄αυτό και εμφανίστηκε το παρακράτος.
Κουράγιο σε όλους μας!

Unknown είπε...

Τι κουράγιο μου λές..