ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

14.5.12

ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!


Για τους πτωχούς τω πνεύματι που εψήφισαν στις εκλογές της 6/5/2012 ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπω στο πρόγραμμα του.


Στην ανάρτηση αυτή περιορίζομαι να σχολιάσω μόνον τον στόχο 22 στον οποίο εκφράζεται το πρόγραμμα του όσον αφορά  την άμυνα και την εξωτερική πολιτική.


Από την απλή ανάγνωση προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, διαβάζοντας δε προσεκτικότερα το κείμενο, και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν και αυτό τον 2ο στόχο τον κρύβουν.


Η αποχώρηση όμως της Χώρας μας από το ΝΑΤΟ θα έχει ανυπολόγιστες και καταστροφικές συνέπειες.

Η Τουρκία, η οποία γνωρίζει να περιμένει, ελλοχεύει να μας επιτεθεί για να αποκτήσει εδαφικά οφέλη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Θράκη. Θα αποκτήσει έτσι όχι μόνο εδαφικά πλεονεκτήματα αλλά και τεράστια διεύρυνση  της Υφαλοκρηπίδος της και της Α.Ο.Ζ. της. 

Τα Σκόπια που θα μπουν αμέσως μετά την αποχώρηση μας στο ΝΑΤΟ θα πιέζουν εντονότερα για την Μεγάλη Μακεδονία καθώς και η Αλβανία για την Μεγάλη Αλβανία. Δεν είναι δε απίθανο να χτυπήσουν τον Ελληνικό Στρατό από  τα νώτα στον προσεχή και επικείμενο μετά την αποχώρησή μας από το ΝΑΤΟ Ελληνοτουρκικό πόλεμο.


Η Σερβία, γεωπολιτικός σύμμαχός μας, είναι πλέον ημιθανής και λόγω της γεωγραφικής μεσολαβήσεως των Σκοπίων δεν μπορεί να μετάσχει.


Η Βουλγαρία ανήκει στο ΝΑΤΟ και δεν θα μας βοηθήσει επίσης. Πλέον τούτου  η  ύπαρξη της Μουσουλμανικής Κοινότητος που αντιστοιχεί στο 15% του εκλογικού σώματος, της εκάστοτε δηλ. ρυθμιστικής πλειοψηφίας  για τον εκάστοτε νικητή των εκλογών, έχει και  για τον λόγο  αυτό κίνητρο να μας αφήσει στην  κακή μας μοίρα. Τέλος σε μια γεωγραφική διάλυση των Βορείων επαρχιών μας η Βουλγαρία δεν νομίζω ότι θα άφηνε την ευκαιρία να μην πραγματοποιήσει τον προαιώνιο πόθο της  της εξόδου στο Αιγαίο!!

Μόνον ηλίθιοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ!!
Εαν τον ψηφίσατε και θα τον ξαναψηφίσετε τα θερμά μου συλλυπητήρια!!

 Για να θυμηθούμε τον Τειρεσία

ΤΥΦΛΟΙ ΤΑ Τ΄ΩΤΑ TON TE NOYN TA Τ' ΟΜΜΑΤΑ ΕΙΣΙΝ!!

Οι ηλίθιοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ τι έχουν να μας πουν;

ΥΓ 15.5.2012 11.30
Προσθέτω και τα εξής από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ:

 "Το κλείσιμο όλων των ξένων βάσεων στην Ελλάδα. Άμεση κατάργηση των βάσεων της Σούδας και του Άκτιου. Δεν θέλουμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, ούτε το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για τη διάλυσή του"Δημοσίευση σχολίου