ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


22.5.12

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ..


Αντιγράφω από το σημερινό Πρώτο Θέμα.

"Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!
Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια με τις καταθέσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 16 ακίνητα που της άρεσε να τζογάρει σε αμοιβαία κεφάλαια και να κλέβει την Εφορία! Η μυστηριώδης «κυρα-Αννα» αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ και η ιστορία της είναι όχι μόνο πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά αλλά ικανή να σταθεί ακόμη και στο βιβλίο Γκίνες.

 Το protothema.gr αποκαλύπτει όλο το πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την 92χρονη Άννα Β. και παρουσιάζει την «αφήγηση» του γιου της και μοναδικού κληρονόμου, για το πώς μια γυναίκα που έμεινε χήρα το 1962 με μια μικρή σύνταξη και δήλωνε οικιακά κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και μάλιστα να κλέβει με αριστοτεχνικό τρόπο για πολλά χρόνια την Εφορία».




Η ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ.

Αν την είχαμε ανακαλύψει εν ζωή και την κάναμε Υπουργό Οικονομικών σήμερα όχι μόνον δεν θα χρωστούσαμε αλλά θα δανείζαμε και την Κίνα!!!



Βέβαια είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον, (αλλά και επί Κυβερνήσεως Γ. Ράλλη 1977/1980 τον Αθ. Κανελλόπουλο) σκορποχέρηδες και πονόψυχους Υπουργούς και κυρίως Υπουργούς Οικονομικών, με ειδική μνεία στον κ. Τσοβόλα, που είχαν την εδραία πεποίθηση ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα, ότι δεν σώνονται ποτέ και ότι τα δανεικά είναι αγύριστα. Αυτά πίστευε βεβαίως- και ίσως πιστεύει ακόμη αν κρίνω από τα εκλογικά και δημοσκοπικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ- και μεγάλο μέρος, ίσως το μεγαλύτερο, της Ελληνικής Κοινωνίας.


Τα λεφτά μας, μαζύ με τα δανεικά, έγιναν επιδοματα σε μαϊμούδες  τυφλούς Ζακύνθου, κωφάλαλους Ρομά Αλεξανδρουπόλεως, πυρόπληκτους Ρομά Ηλείας και πάσης Ελλάδος, παραπληγικούς Πατρών,  χωλούς Ηρακλείου, καρκινοπαθείς Ρεθύμνου, καρδιοπαθείς Χανίων κλπ κλπ.
Μαζύ με 200.000 περίπου συντάξεις, προνοιακά βοηθήματα κλπ σε μαϊμούδες επίσης  δικαιούχους..
Τώρα τους πληρώνουμε όλοι πταίσαντες και μη πταίσαντες.

Όπως δυτυχώς αυτοί έστρώσΑΝ εμείς θα κοιμηθούΜΕ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: