ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

9.2.10

P.A.S.O.K. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤ-ΑΛΛΑΞΗΣ Η ΤΗΣ ΜΕΤ-ΑΛΛΑΓΗΣ;

Δεν είμαι βεβαίως γενετιστής. Πιστεύω όμως ότι το γονίδιο P.A.S.O.K. ανέκαθεν ενυπήρχε υπνώττον στο DNA του Έλληνα και ότι απλώς έγινε αιφνιδία μεταλλαγή και εμφάνισή του με την σημερινή του μορφή στις τρεις του Σεπτέμβρη. (Του 1974). Ως hommo pasocus. Ήδη επί χούντας (όπως εκ των υστέρων διεπιστώσαμε) είχε αρχίσει να εκδηλώνεται ανησυχητικά στον Ελληνικό πληθυσμό. Τόσο στους Χουνταίους όσο και στους απλούς Χουντικούς. Άλλωστε στα ίδια κοινωνικά στρώματα το γονίδιο αυτό τόσον επί Χούντας ενδημούσε όσον και επί ΠΑΣΟΚ ενδημεί. Στους πάσης φύσεως κρατικοδίαιτους, στους «συνδικαλιστές», σε πολλούς Καθηγητές Α.Ε.Ι. (από Χουντικοί την 22.7.1974 έγιναν Αντιχουντικοί την 23.7.1974), στους μικρομεσαίους, στους τύπους που σου λένε «κάνε με ρε π….τη Πρωθυπουργό για μια εβδομάδα και θα δεις πως θα φτιάξουν τα πράγματα!» (Και πολλοί- οι πιο βλάκες-το πιστεύουν!!). Το γονίδιο αυτό χαρακτηρίζει τον αυθάδη κλέφτη. Εκείνον που κλέβει και καυχάται κιόλας αντί να ντρέπεται.. Ντρέπεται όταν δεν κλέβει!! Δεν ξεχνάμε τον κανόνα. Δώρα στους εαυτούς μας μέχρι 500.000.000 δρχ. το πολύ. Και πανηγυρική αθώωση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου με βούλευμα μάλιστα, πριν καν η σχετική ΔΕΚΟ προλάβει να καταθέσει υπόμνημα και στοιχεία. (Όταν πήγαν να τα καταθέσουν ο κατηγορούμενος είχε ήδη αθωωθεί!!).
Πλην όμως το γονίδιο P.A.S.O.K. δεν παρατηρείται μόνο σε στελέχη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!! Ούτε βεβαίως και όλοι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ το διαθέτουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μεταξύ πολλών άλλων, οι Κ. Σημίτης και Παπανδρέου ΙΙΙ, οι οποίοι, αν και Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, στερούνται του γονιδίου. Αντιθέτως φαίνεται να το διαθέτουν σε αφθονία μάλιστα οι λεβέντες των ομολόγων των Ταμείων επί ΝΔ καθώς και άλλοι πολλοί από την ΝΔ αλλά και από άλλα κόμματα. Eίναι ΠΑΣΟΚ χωρίς να το γνωρίζουν…
Φαίνεται ότι το γονίδιο αυτό είναι, αν και γονίδιο, και«μεταδοτικό»!! Κάτι σαν το aids δηλαδή!!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βούλευμα της παραπομπής του Γ. Κοσκωτά. Αναφέρονται εκεί πολλές εκατοντάδες Κοσκωτάνθρωποι, οι οποίοι απηλλάγησαν της κατηγορίας λόγω εμπράκτου μετανοίας. Μερικοί διέπρεψαν εν συνεχεία στα τηλεπαράθυρα!! Βεβαίως δεν αναφέρομαι στους κατηγορουμένους (επιχειρηματίες κυρίως) οι οποίοι συναλλαγέντες καλοπίστως και εξαπατηθέντες από τον Γ. Κοσκωτά, βρέθηκαν και κατηγορούμενοι!!
Προ της 21.4.1967 αυτοί που έκλεβαν το Δημόσιο Ταμείο ντρέπονταν. Δεν περηφανεύονταν όπως έκαναν μετά!!
Δημοσίευση σχολίου