ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


5.2.10

Univers... and the greek universe: Να η ευκαιρία!

Univers... and the greek universe: Να η ευκαιρία!

ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΙΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ IV Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΙ V;

4 σχόλια:

Univers είπε...

Οι δυναστείες συναντώνται...

Unknown είπε...

Μετά τον σχολιασμό της αναρτήσεώς σας είδα χθες στην Καθημερινή στην στήλη του κ. Στ. Κασιμάτη τον σουρεαλιστικό σχετικό διάλογο του Παπανδρέου ΙΙΙ με Έλληνα Δημοσιογράφο που αντιγράφω ολόκληρο.

Passage to India ή Οι Αδελφοί Μαρξ στην Ινδία

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Ο Ραούλ Γκάντι, γιος του Ρατζίβ Γκάντι, εγγονός της Ιντιρα Γκάντι και δισέγγονος του Τζαουαχαρλάλ Νεχρού, είναι σημερά γραμματέας του Ινδικού Κόμματος του Κογκρέσου και πάω στοίχημα ότι μια μέρα θα γίνει και πρωθυπουργός της Ινδίας. Συνεπώς, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει ότι τον συνάντησε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Παραθέτω διάλογο μεταξύ δημοσιογράφου και Γιώργου, σχετικώς με τη συνάντηση:

Δ.: «Δώσατε και μια φωτογραφία;»

Γιώργος: «Ναι, δώσαμε μια φωτογραφία που είχε τον Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα ο Ρατζίβ Γκάντι και βεβαίως και τους άλλους ηγέτες αυτής της πρωτοβουλίας, με μια μικρή ιδιόχειρη αφιέρωση».

Δ.: «Με την Ιντιρα έχω την εντύπωση».

Γ.: «Εδωσα μια με τον πατέρα του».

Δ.: «Με την Ιντιρα είναι στην πρώτη».

Γ.: «Ναι, το ξέρω. Αλλά εγώ έδωσα αυτή που ήταν και με τον πατέρα του. Με την Ιντιρα θα δώσω αύριο στη Σόνια Γκάντι, που έχει μια χειραψία του πατέρα μου με τη Σόνια».

Διάλογος θαρρείς βγαλμένος από την ταινία «Duck soup» των αδελφών Μαρξ. Πάλι καλά που ο Ανδρέας δεν είχε συναντηθεί και με τον προπάππο του Ραούλ, διότι τότε το πράγμα θα μπερδευόταν εντελώς!

Univers είπε...

Με την Καθημερινή και τους αρθρογράφους της υπάρχει "κοινός τόπος", κοινή λογική, κοινή ματιά. Έτσι για να μην νομίζουμε ότι λωλαθήκαμε, εμείς οι μειοψηφούντες εν Ελλάδι όσον αφορά τον τρόπο του σκέπτεσθαι..

Unknown είπε...

Και με όχι όλους δυστυχώς..